I-V 9:00-17:00
+370 655 22004

Siūlo: Kanapių spaliai (kostra)

Kaina: sutartinė

Super augalas - kanapės.

Kanapės yra vienas pirmųjų augalų, kuriuos žmogus pradėjo auginti. Jų panaudojimas medicinai ir maistui siekia 4000 metų prieš Kristų ir prasidėjo Kinijoje. Tai ne tik valgomasis augalas, bet yra perdirbamas į itin patvarų pluoštą naudojamą virvėms, popieriui, aprangai ir t.t.

Lietuvoje Cannabis sativa - labai seniai naudojamas kultūrinis augalas. Manoma, kad kanapės buvo vieni pirmųjų kultūrinių augalų. Jų sėklų ir kanapinių virvelių liekanų rasta vidurio neolito Narvos kultūros Šventosios gyvenvietėse (III tūkstantmečio pr. m. e./BC II pusėje).

Kanapė – vienas greičiausiai augančių augalų, vos per 100 dienų kanapės užauga iki 4 metrų aukščio. Tai pati ekologiškiausia medžiaga planetoje. Jas auginant nereikia pesticidų ar herbicidų. Šie augalai – atsvara pasauliniam klimato atšilimui. Vienoje tonoje kanapių biomasės susikaupia apie 500 kg anglies, be to, į atmosferą patenka maždaug 2 t mažiau anglies dvideginio. Šios žaliavos apdorojamos beveik be jokių kenksmingų medžiagų emisijos.

UNIKALUS PRODUKTAI ŽIRGŲ IR KITŲ GYVŪNŲ PRIEŽIŪRAI - KRAIKAS IŠ KANAPIŲ SPALIŲ (KOSTRA).

Voljeras Kanapių spaliai (kostra) Linų spaliai Pakuotė Pakuotės išmatavimai

Kanapiniai spaliai (kostra) sąlyginai naujas ir visiškai natūralus produktas, kurį atrado žirgų augintojai ir puoselėtojai. Pakratai iš kanapinių spalių išskirtinai nepakeičiami tuomet, kai žirgai yra alergiški dulkėm arba jų laikomje aplinkoje yra padidinta rizika susirgti alergiškomis ligomis. Kanapiniai spaliai yra visiškai gigroskopinė žaliava ( didelis drėgmės sugeriamumas). Kanapinių spalių gigroskopiškumo rodikliai yra 4 kartus aukštesni už pjuvenų paklotus ir 12 kartų aukštesni už šiaudų paklotus. Pirmas įspūdis, kad kanapinių spalių panaudojimas paklotui yra brangi investicija, reikalaujantį didelių išlaid


Skelbimo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimas nebegalioja.

Data: 2019.05.19
Skelbimo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimas nebegalioja.

Data: 2019.05.19

Panašūs skelbimai
Siūlo
03.24
Vilniaus m. sav.
daigykla, šiltlysvė, tunelinis šiltnamis akcija

8,00 EUR / 27,62 Lt

(6,61 EUR / 22,82 Lt be PVM)

Siūlo
Vakar
Visa Lietuva
naudoti šakiniai krautuvai
Sutartinė
Siūlo
12.11
Kauno m. sav.
vazonai daigams, polietileniai vazonai daigams

0,01 EUR / 0,03 Lt

(0,01 EUR / 0,03 Lt be PVM)

Siūlo
Vakar
Klaipėdos m. sav.
plėvelė braškėms su skylėmis(graikija)

95,00 EUR / 328,02 Lt

(78,51 EUR / 271,08 Lt be PVM)

Siūlo
03.26
Prienų r. sav.
guminė kelio danga

guminė kelio danga


Sutartinė

Sutartinė
Žymės: narvai, Karvė, Kanapės , kanapių spaliai